Specialist Structuri de Rezistenta

AllJobs4All

16-08-2011 | EXPIRA LA 15-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Verificarea proiectelor tehnice elaborate de departamentul de proiectare structuri de rezistenta din punct de vedere al corectitudinii solutiilor alese si al fezabilitatii de executie


CERINTE

- Minim 5 ani experienta in activitatea de executie constructii civile
- Cunoastere avansata a programului Autocad
- Experienta in activitatea de proiectare constructii civile – constituie avantaj
- Una sau mai multe dintre urmatoarele atestari: RTE, CQ, diriginte de santier, verificator tehnic autorizat structura – constituie avantaj
- Cunoasterea la nivel mediu-avansat a limbii franceze si/sau engleze constituie avantaj
- Organizat, punctual, analitic, capabil sa respecte termene limita stranse


BENEFICII OFERITE

Desfasurarea activitatii in cadrul unei echipe motivate si dinamice.
Accesul la o gama larga de proiecte atat din punct de vedere al activitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.


DESCRIEREA FIRMEI

AllJobs4All este un proiect AllConsulting Group ce a luat nastere pentru a veni in intampinarea necesitatilor de resurse umane ale clientilor nostri. Scopul proiectului este de a aduce o perspectiva inovatoare in abordarea proceselor de Recrutare si Selectie, Evaluare, Motivare, Diagnoza Organizationala si Consiliere in Cariera, de a sustine si incuraja companiile in utilizarea optima a elementelor de Management al Resurselor Umane.

Proiectam, planificam si construim cariere de succes, pentru oameni de succes, in organizatii de succes, prin simplul fapt ca avem rabdarea, inteligenta si tenacitatea de a descoperi potentiale si a le orienta adecvat! (mai multe detalii pe www.alljobs4all.ro)