SPECIALIST SEO/SEM - SITEURI ROMANESTI DE PREZENTARE - PROGRAM FLEXIBIL - LUCRU ACASA

Confidential

13-11-2011 | EXPIRA LA 13-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie IT angajeaza in sistem part time/full time , cu program flexibil si posibilitatea de a lucra acasa , specialist SEO/SEM.

Postul este valabil pentru Bucuresti si pentru celelalte judete.


CERINTE

Viitorul partener trebuie sa fie familiarizat cu termenul de "conversie" astfel incat sa poata evalua capacitatea unor siteuri romanesti de prezentare din diferite domenii de activitate(juridic,auto,constructii etc.) de a transforma traficul generat de persoane interesate in actiuni concrete(completari ale formularului de contact,apeluri telefonice etc.).

Trebuie sa fie familiarizat cu programele software de analiza si monitorizare web si trebuie sa poata avansa un set de expresii cheie capabile sa duca la cresterea traficului relevant pe site . Totodata, viitorul partener trebuie sa poata inainta propuneri privind imbunatatirea continutului siteului in cauza, in vederea cresterii loialitatii vizitatorilor, a timpului mediu petrecut pe site, a numarului mediu de pagini accesate etc.

Viitorul partener trebuie sa fie familiarizat cel putin cu urmatorii termeni:"Bounce Rate", "rata de revenire pe site" , "traseu tipic al vizitatorilor" , "Top Exit Pages", "Entrance Sources", "In page Analytics" si "Link analytics".


BENEFICII OFERITE

Se ofera:
-Salariu fix
-Bonusuri de performanta
-Program de lucru flexibil
-Posibilitatea de a lucra acasa
-Posibilitatea de a dobandi cunostinte si in alte arii de interes si/sau de a detine functii noi in cadrul firmei.

Rugam candidatii care aplica pentru acest post sa specifice in CV daca detin sau nu o entitate juridica(PFA,SRL etc.) si sa descrie detaliat experienta avuta, incluzand proiectele la care au lucrat.