Specialist Salarizare

Smartree Romania

11-10-2012 | EXPIRA LA 10-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vino sa te alaturi echipei Smartree daca esti pasionat si motivat de domeniul de salarizare si administrare de personal.
Care sa aiba ca si responsabilitati:

- Colectarea si centralizarea tuturor informatiilor justificative privind statul de plata (pontaje, concedii medicale, de odihna, modificari de salarii, prime, bonusuri, etc.);

- Efectuarea calcului salarial, intocmirea statului de plata si a centralizatoarelor de impozite si taxe datorate statului;

- Intocmirea declaratiilor privind obligatiile catre institutiile statului;

- Intocmirea diverselor raportari legale sau cerute de client;

- Informarea periodica a clientilor in legatura cu modificarile legislative din domeniu, inclusiv acordarea de suport si consultanta acestora.


CERINTE

Cautam:

- Persoane dinamice, proactive;

- Absolventi de studii superioare – de preferat;

- Minim 1 an experienta in salarizare;

- Curs de Inspector Resurse Umane;

- Excelente abilitati de comunicare;

- Capacitate de organizare si coordonare a proiectelor desfasurate simultan;

- Limba engleza – nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Smartree Romania este o companie specializata in externalizarea salariala, administrare de personal si munca temporara, cu mai mult de 10 ani experienta.

Smartree a reusit sa devina partenerul preferat al companiilor de succes, fie ca sunt companii romanesti, fie ca sunt companii multinationale.

Smartree este partener exclusiv in Romania al ADP - Automatic Data Processing (www.adp.com) si gestioneaza contractele globale care necesita procesare salariala locala.