SPECIALIST LICITATII SI PROIECTE

SC MYO-O SA

14-02-2012 | EXPIRA LA 16-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Identificare licitatii, congrese, simpozioane, intalniri care au loc in domeniul in care societatea isi desfasoara activitatea ( atat in Bucuresti cat si in Tara ).
Programare intalniri, sustinere prezentari, intocmire si depunere documentatii necesare.
Ofertare si vanzare utilaje si echipamente agricole in zona licitatiilor publice pentru institutii de stat, regii autonome, companii cu capital de stat, institute de cercetare.
Ofertare si vanzare utilaje si echipamente agricole in zona proiectelor finantate pe baza fondurilor europene pentru institutii de stat, regii autonome, companii cu capital de stat, institute de cercetare.


CERINTE

Studii superioare finalizate - economice, marketing, tehnice.
Cunoştinţe la nivel profesionist privind tendinţele în domeniul de activitate al firmei la nivel naţional şi internaţional;
Experienta in proiecte de fonduri europene, licitatii publice ( minim 3 ani).
Experienta in agricultura si vanzari( minim un an ).
Bun cunoscator al zonelor agricole din tara: ferme cereale, ferme zootehnice, ferme agricole, complexe crestere porci.
Abilităţi de negociere, ofertare si vanzare.
Capacitate de analiză şi sinteză;
Echilibru emoţional şi stabilitate în atitudine şi comportament;
Uşurinţă în comunicare si in sustinerea unor prezentari in fata unor potentiali cumparatori.
Permis de conducere categoria B, experienta efectiva in condus ( minim 5 ani ), fara antecedente penale si cu disponibilitate pentru deplasari frecvente in tara.
Operare PC: Word, Excel, PowerPoint, programe de baze de date.
Limba engleza - nivel avansat ( scris, citit, vorbit )


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata ca distribuitor de tractoare, combine de recoltat, echipamente si utilaje agricole fabricate de cei mai importanti producatori din România, in cei 19 ani de activitate, MYO-O a devenit o companie de top si un actor important al pietei de profil. Ghidata de o filozofie a afacerii orientate catre client, crescand continuu calitatea si varietatea solutiilor oferite, MYO-O a devenit rapid unul dintre cei mai importanti distribuitori de utilaje agricole, fiind prima companie privata care a dezvoltat o retea nationala de vanzari si service utilaje agricole din Romania.