SPECIALIST IN ADMINISTRARE DE CREANTE / DEBITE

SC BURSA DE CREANTE SMC SA

24-06-2011 | EXPIRA LA 24-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fondata de catre o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul creantelor si debitelor, avand colaboratori de un inalt nivel profesional, Bursa Romana de Creante isi extinde activitatea in Bucuresti si in teritoriu, avand in strategia de dezvoltare pentru anul 2011 si crearea de noi posturi pentru juristii din domeniul financiar-bancar, asigurari/reasigurari, specializati in recuperarea de creante/administrarea de debite.
Fiind infiintata pentru a raspunde celei mai mari cereri de pe piata din acesta perioada, piata valorificarii, recuperarii si incasarii de creante si de administrare a debitelor, Bursa Romana de Creante ofera acestor specialisti oportunitatea exploatarii unui culoar profesional si a unei cariere de succes, cu o buna posibilitate de obtinere a unor rezultate financiare de exceptie, functie de eforturile si de implicarea fiecaruia. Postul propus este acela de SPECIALIST IN ADMINISTRARE DE CREANTE/ DEBITE al Bursei Romane de Creante, calitate in care beneficiati de urmatoarele mari avantaje :
-desfasurarea intregii activitati sub marca inregistrata BURSA ROMANA DE CREANTE,
- ‘know-how’, suport logistic, training, promovare, consultanta permanenta,
- asigurarea legaturii cu retelele teritoriale, centrele zonale si francizele Bursei.
Onorariul minim asigurat, de catre Bursa, Specialistului in Administrare de Creante/Debite, este de minim 10% din incasarile inregistrate de Bursa ca urmare a derularii acestui parteneriat, onorariul putand creste semnificativ in situatia implicarii efective in domeniul recuperarii de creante/administrare debite


CERINTE

Conditii de eligibilitate a francizatilor :
- experienta de minim 3 ani in domeniul financiar – bancar, asigurari / reasigurari ;
- bune abilitati de negociere comerciala ;
- ca forma de organizare sunt agreate atat societati comerciale, PFA cat si Î.I. cu obiect de activitate adecvat ;
- conexiuni/contacte si informatii avizate despre evolutia domeniului financiar-bancar.
- Recomandari profesionale corespunzatoare.
Oferta (bonusuri, beneficii):
Pentru specialistii din domeniul financiar-bancar cu o vechime de minim 3 ani in domeniu, cu posibilitati financiare/materiale restranse, se ofera posibilitatea de a desfasura activitati extra-job in spatiile Bursei Romane de Creante, precum si sustinerea profesionala a Bursei Romane de Creante ai Specialistilor in Recuperari Creante/Administrare Debite, de catre toti ceilalti specialisti, colaboratori, parteneri si francizati ai Bursei, din Bucuresti si din teritoriu.


BENEFICII OFERITE

Va invitam sa aflati mai multe despre noi, accesand pagina noastra de web :www.bursaromanadecreante.eu sau www.bursaromanadecreante.com, si sa ne contactati la sediul nostru din Bucuresti, str. Dr. Carol Davila, nr. 105-107, sect. 5,
Tel/fax: 021/3131350;021/3131360


DESCRIEREA FIRMEI

BURSA DE CREANTE smc S.A. este o companie privata de interes public in domeniul reglarii si inchiderii circuitelor financiare de tip ‘creanta-debit’. Bursa pune la dispozitia partenerilor si potentialilor clienti proceduri specifice, metode alternative, demersuri si diligente necesare pentru :
1.Creante de incasat de la debitorii rau-platnici, companii / institutii cu capital privat /de stat, pentru posesorii de creante ( creditori), persoane fizice/juridice.
2.Debite restante, neachitate, de valoare mare, fie catre banci comerciale, companii de leasing, fonduri de investitii, IFN-uri, fie catre companii / institutii cu capital privat /de stat, pe care doriti sa le restructurati / reesalonati in conditii avantajoase pentru dvs..
3.Compania dvs., are dificultati financiare accentuate, pe fondul crizei economico-financiare majore prin care trecem cu totii, si doriti sa evitati cu orice pret spectrul insolventei si al falimentului. Un contract de administrare, management, consultanta si reprezentare cu Bursa va permite evitarea acestei situatii extrem de neplacute, in cele mai bune conditii pentru dvs.
4.Compensarea si/ sau conversia creantelor / debitelor dvs. in pachete de actiuni/ parti sociale ale companiilor din portofoliul Bursei.
Pentru colaborare si parteneriat dati clik aici : http://www.bursaromanadecreante.eu/