Specialist Exploatare Platforma Logistica

AUCHAN ROMANIA

27-10-2016 | EXPIRA LA 26-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ofera suport magazinelor in ceea ce priveste livrarile de marfa; verifica in sistem comenzile efectuate de magazine, stocurile per articol, articolele modificate, ziua de livrare, cantitatea livrata.
Intocmeste rapoarte privind livrarile neefectuate catre magazine, evolutia comenzilor catre magazine, monitorizarea livrarilor
Rezolva problemele aparute la receptia marfurilor.


CERINTE

Abilitati de comunicare, rigurozitate, dinamism, flexibilitate, spirit de organizare, adaptabilitate, eficienta, capacitatea de a rezolva probleme, performanta in munca si orientare catre rezultat.
Studii superioare
Cunostinte MS Office
Experienta profesionala anterioara in logistica/administratie, poate constitui un avantaj.


BENEFICII OFERITE

O remuneratie atractiva (salariului lunar se adauga tichete de masa si prime periodice in functie de rezultate)
Stagii de formare adaptate postului.
Posibilitatea dezvoltarii profesionale intr-o companie multinationala.
Prietenie, dinamism… tot ceea ce inseamna Auchan!


DESCRIEREA FIRMEI

Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu civilizat si colegial, cu reale perspective de evolutie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.