Software Developer .NET

S&T Romania S.R.L

29-12-2011 | EXPIRA LA 29-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Design, implement and test software components and application modules based on MS technologies.
- Provide support to the technical coordinator/PM with effort estimates, planning and release to operations.


CERINTE

Background
- Bachelor/Master Deg. In Mathematics, Informatics, EECS (Electrical Engineering and Computer Sciences)

Requirements
- 3+ years of experience in Software Development, 2+ years with MS.NET & MS Technologies (Candidates will detail in their application relevant projects, specifying team size, roles & responsibilities).
- Very good knowledge of MS products and technologies, in particular SharePoint, SQL Server and related, .NET platform (ASP.NET, Web Services/WCF, WF)
- Very good knowledge of C#.
- OOP, patterns and algorithms.
- Experience in designing relational DB, DB programming.
- English - fluent.

Will be considered a plus
- MS technical certification - MCPD and/or MCITP-SQL Server and/or MCTS-SharePoint.
- Team leader experience
- Knowledge/work experience with other major RDBMS (Oracle, MySQL).
- Automated testing tools and test engineering.
- Experience with bug tracking systems.
- XML (XSD, XSLT, XPath, etc).


DESCRIEREA FIRMEI

S&T România este unul dintre principalii integratori de sistem de pe piaţa locală. În cei 17 ani de activitate, compania S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Principalele domenii IT în care activează S&T sunt consultanţa, dezvoltarea, implementarea şi operarea de soluţii, procese şi sisteme IT adaptate necesităţilor clienţilor. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, precum şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienţi din domeniile guvernamental, telecomunicaţii, producţie industrială, servicii financiare, producerea şi distribuţia de energie, îngrijirea sănătăţii.

S&T furnizează servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA şi servicii de tip outsourcing.

S&T România este considerat furnizorul de servicii # 2, după Hewlett-Packard (studiu IDC 2010), a fost poziţionat # 1 ca integrator independent de servicii ERP (studiu PAC 2010), deţine certificări bazate pe standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 şi SR ISO/CEI 27001:2006 şi a primit premiul J.M.Juran pentru excelenţă în managementul calităţii.

S&T România este membră a Grupului S&T, cel mai important furnizor de consultanţă IT, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est.

Cu venituri anuale de 351 milioane euro in 2010 şi un număr de 1.600 de angajaţi, grupul cu sediul la Viena îşi derulează cu succes activitatea în 19 ţări, prin intermediul a 70 de birouri locale şi este listat la bursa din Viena din anul 2003.