Sofer distributie pe masini de 3,5 tone Bucuresti

SC Dinamic 92 Distribution SRL

09-02-2021 | EXPIRA LA 11-02-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigura activitatea de livrare a marfii de la depozitul zonal catre clientii firmei si raspunde de marfa preluata spre livrare;
- incaseaza contravaloarea marfii livrate (bani sau instrumente de plata, conform contractelor dintre parti);
- la nevoie se implica in activitatea depozitului zonal si participa la incarcarea si descarcarea marfii in si din masina.


CERINTE

- studii generale/ medii;
- permis de conducere cu experienta in distributie marfa;
- disponibilitate de deplasare pe raza mai multor judete din zona punctului de lucru.

Punctul de lucru se afla in Stefanestii de Jos.
Depozitul zonal de anvelope si materiale de constructii pentru amenajari interioare deserveste clientii din jud Timis si judetele limitrofe.

CV-urile se trimit pe jobs@dinamic92.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Dinamic 92 Distribution SRL este o companie infiintata in 1992 avand ca principala activitate distributia nationala de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare. In cei 27 ani de existenta, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai printr-un proces continuu de largire a gamelor de produse oferite, la un raport pret/calitate cat mai competitiv.

Sediul central al firmei Dinamic 92 este in Piatra Neamt, activitatea de distributie fiind completata prin cele 5 puncte de lucru din Piatra Neamt, Constanta, Bucuresti, Timisoara si Cluj.