SKIP TRACING OFFICER – Collection Support

Banca Romaneasca

17-11-2014 | EXPIRA LA 17-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Main responsibilities:
 To provide timely and accurate feedback regarding special situations on “skip” or fraud suspicion accounts, possibilities for work improving and maximising results;
 Performs all necessary actions in order to find new contacts for customers whose information is no longer valid;
 Investigates, analyzes and monitors accounts with suspicion of fraud;
 To manage delinquent accounts in order to collect overdue loans, in compliance with the bank and local regulations;
 To create and maintain a good relationship with customer, educate him / her regarding the necessary of updating his contact data;
 To maintain strict confidentiality on all accounts and bank policies;
 Prepares reports and analysis required / requested;
 To perform other collection related activities when is required by his / her direct supervisor;
 To assure working into shifts


CERINTE

Special requirements regarding the candidate profile:
 university degree
 experience in skip tracing activity at least 6 months
 good knowledge of retail collection activity and credit policy
 very good communication and persuasion skills
 creativity and problems solving
 ability to work organized and under pressure
 good English and Excel knowledge


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 18 ani de activitate, Banca Românească oferă clienţilor săi o gamă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice şi pentru corporaţii.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achiziţionat pachetul majoritar la Banca Româneasca S.A., deţinând în prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) este un alt acţionar important, deţinând 10,209% din capitalul social al băncii.

Prin susţinerea financiară a grupului, capitalul Băncii Româneşti s-a majorat substanţial, ajungând în prezent la aproximativ 200 milioane Eur. Banca Românească dispune de o reţea naţională formată din 134 de sucursale, din care 36 sunt situate în Bucureşti şi 6 centre de afaceri.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elenă fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York. Grupul NBG deţine o poziţie dominantă pe piaţa serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unităţi bancare în ţară şi în străinatate şi un portofoliu de 10 milioane de clienţi.

În afara activităţilor bancare specifice, Grupul National Bank of Greece desfaşoară în România o serie de alte operaţiuni în diverse domenii financiare. Dintre companiile mai reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se numără: NBG Securities Romania, Societatea de asigurare - reasigurare GARANTA, NBG Leasing IFN S.A şi NBG Factoring Romania.