Senior Trainer

Ascendis Consulting SRL

29-02-2008 | EXPIRA LA 30-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Va avea un rol cheie in implementarea solutiilor si programelor agreate cu clientul
- Va face deplasari la client, uneori presupunand munca la client sau in locatiile nominalizate de acestia
- Va participa la revizuirea / updatarea sesiunilor de training


CERINTE

- Experienta in managementul oamenilor
- Minim 5 ani de experienta in training (livrare de soft skills)
- Persoana dinamica, flexibila, dispusa la deplasari, optimista, prezenta placuta.
- Experienta sustinere training si derulare proiecte in domeniul management de proiect - mimim 3 ani (domeniul "business")
- Aptitudini interumane, abilitati de comunicare, organizare, planificare, orientare catre client si catre rezultat
- Adaptabilitate, spontaneitate, flexibilitate
- Limba engleza - avansat


BENEFICII OFERITE

Ascendis e cea mai mare firma de consultanta romaneasca in domeniul Dezvoltarii Organizatiilor. Cu o experienta de 5 ani si o echipa numeroasa de consultanti, suntem in masura sa abordam proiecte complexe de training, schimbare culturala, evaluari de personal, sisteme de conducere a performantei si multe altele.
Echipa Ascendis este aliniata crezului de a ne ajuta clientii sa schimbe in bine felul in care organizatia lor functioneaza. Pentru aceasta, analizam eficacitatea organizatiei si dezvoltam impreuna cu clientii obiective de schimbare pe care apoi le ducem la indeplinire impreuna. Interventiile noastre, prin care atingem obiectivele dorite, sunt fie de tip training, fie de tip coaching, fie de tip consultanta in introducerea sau perfectionarea sistemelor de conducere.
Orice interventie a unui consultant Ascendis incepe cu o etapa de analiza a nevoilor, de evaluare si diagnoza a situatiei curente urmata de o etapa de proiectie a starii dorite. Aceasta diferenta devine apoi misiunea proiectului de schimbare in care ne implicam. Aceasta interventie poate fi foarte simpla, de tipul instruirii unei echipe de vanzari, de pilda, dar poate fi de mare complexitate cum ar fi realinierea culturii organizatiei la directii strategice noi sau reproiectarea sistemelor de conducere a unei echipe sau organizatii. Toate interventiile, simple sau complexe, au obiective clare si masurabile.
www.ascendis.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Ascendis Consulting SRL