Coodonator echipa depozit legume fructe

SC Romania Hypermarche SA

30-06-2021 | EXPIRA LA 02-07-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam coordnator echipa pentru depozitul nostru central de legume fructe situat in incinta Cora Pantelimon.
Vei coordona activitatea lucratorilor din depozit si a operatorilor calculator, gestionand depozitul pe tura ta. Vei gestiona fluxurile de intrare/iesire si depozitare produse, vei asigura pregatirea produselor pentru livrare si expedierea acestora si vei participa la inventarele din depozit.


CERINTE

Cautam persoane cu experienta pe un post similar sau in gestionarea echipelor. Ar fi de ajutor daca ai permis de manevrare a stivuitorului. Avem nevoie de abilitatile tale de organizare, comunicare si flexibilitate.
Program de lucru : 5 zile/saptamana, 8 ore/zi (plus pauza masa), lucrul in schimburi, la temperatura controlata.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, tichete de masa si abonament medical la o clinica privata, bonusuri de performanta, suport si indrumare la locul de munca
Cum aplici la noi: Iti poti depune cv-ul pe recrutare@cora.ro, aici sau ne poti contacta pentru detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!