Sef sectie productie aditivi pentru betoane

IRIDEX GROUP PLASTIC SRL

31-07-2009 | EXPIRA LA 06-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordonarea si conducerea activitatii sectiei productie aditivi pentru betoane in scopul realizarii normelor de munca si al respectarii termenelor de livrare a comenzilor; organizarea fluxului de productie prin respectarea timpilor de lucru pentru fiecare etapa tehnologica in parte si pentru fiecare produs urmarind aplicarea standardelor de calitate si a procedurilor operationale privind modul de fabricatie, manipularea si depozitarea acestora in cadrul spatiului de productie; participarea la imbunatatirea continua a produselor existente in conformitate cu progresele si cerintele crescande ale tehnologiei in domeniu; participarea la diversificarea gamei de productie prin implicarea in proiectarea si dezvoltarea de noi produse.


CERINTE

Studii superioare - Facultatea Chimie industriala
Cunostinte operare PC


BENEFICII OFERITE

Vor fi prezentate in cadrul interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Iridex Group Plastic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 ca parte a holding-ului IRIDEX GROUP. Este organizata in patru departamente, fiecare cu domeniu specific, dupa cum urmeaza:
Departament Mase Plastice este singurul producator de plase tip retea din polietilena (obtinute prin extrudare) din Romania, produsele fiind utilizare in domeniile alimentar, constructii, agricol etc.
Departamentul Salubritate
Rezolvarea problemelor legate de protectia mediului inconjurator precum si eficientizarea activitatii de salubrizare a localitatilor este in stransa legatura cu activitatea pe care o desfasuram prin comercializarea de europubele si eurocontainere atat din polietilena cat si metalice.
Departamentul Materiale Speciale de Constructii comercializeaza si ofera consultanta tehnica pentru punerea in opera a materialelor speciale pentru constructii marca Fosroc Ltd UK, Ruthmann GmbH, Redrock Construction S.R.O.
Departamentul ADITIVI FOSROC desfasoara ca activitate principala, productia de aditivi pentru beton sub licenta FOSROC Ltd. Anglia, cunoscuti pe piata mondiala cu denumirea CONPLAST