Sanse pentru tineri absolventi

Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare Media Pro

16-12-2011 | EXPIRA LA 15-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai terminat studiile si inca nu ai gasit un loc de munca potrivit?

Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, impreuna cu partenerii sai Mediafax si Media Sat, au lansat programul de care tu ai nevoie! Completeaza-ti experienta din CV participand in proiectul STASS.

Proiectul ID 75862, Sanse mai bune pentru ocuparea tinerilor absolventi de studii superioare (STASS), este conceput in concordanta cu obiectivele generale ale POS DRU (egalitate de sanse, dezvoltare durabila, inovatie si TIC) si vizeaza informarea si corelarea cunostintelor si aptitudinilor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor cu oportunitatile si tendintele de dezvoltare ale pietei muncii, in regiunea Bucuresti Ilfov.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul proiectului: www.profesiionline.ro


CERINTE

• Trebuie sa ai domiciliul stabil in Bucuresti sau Ilfov
• Sa nu urmezi in prezent o forma de invatamant si sa nu fii angajat

Daca te incadrezi in aceste cerinte iti asteptam CV-ul !


BENEFICII OFERITE

• Consiliere profesionala cu un expert in domeniu HR pentru oricine respecta criteriile de selectie (afli ce oportunitati de angajare ai in functie de abilitatile tale si afli tips&tricks despre cum sa abordezi potentialii angajatori)

• Participarea la o bursa a locurilor de munca unde, daca esti unul dintre cei 50 de norocosi, primesti si premii in bani

• Participarea la unul dintre cele doua seminarii organizate cu experti in resurse umane

• Platforma online cu sfaturi despre cariera si asistenta online.

• La finalul programului se garanteaza angajarea pentru un numar limitat de participanti.


DESCRIEREA FIRMEI

FEDM este singura structura cu caracter academic atasata unui concern mediatic din Romania. Ea ofera, prin cercetare si proiecte de invatamant, o credibilitate superioara demersurilor de informare si educare a populatiei Romaniei, aflata in plin proces de democratizare.

Intentia pe care ne-am asumat-o este de a consolida un nucleu de valoare atat academica, dar si civica. Vrem sa fim lideri in gandire si inovatie si sa oferim mereu oportunitati de dezvoltare tuturor celor care lucreaza alaturi de noi.