Sales Manager

KennoMedia

12-09-2011 | EXPIRA LA 12-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Realizam site-uri de peste 9 ani si am facut in total peste 2000 de proiecte diferite pentru peste 1000 de clienti diversi. In Romania, portofoliu de clienti este in continua crestere. Calitatea serviciilor oferite de noi precum si experienta acumulata de-a lungul anilor ne recomanda de la sine.
Rolul tau in KennoMedia va fi sa profiti de aceste avantaje si sa aduci noi clienti la bord, performand in fiecare dintre urmatoarele activitati concrete:

1. Contactarea clientilor noi.
Selectarea si contactarea telefonica a clientilor potentiali pentru a propune serviciile noastre si a stabili o intalnire.

2. Intalnirea cu clientii
Acest pas este rezultatul logic al primului pas. Inalnirea cu potentialul client pentru a intelege exact nevoile acestuia este necesara si definitorie. Este IMPERATIV ca acum sa afli si sa intelegi exact ce isi doreste pentru a-i putea face o oferta personalizata.

3. Realizarea propunerilor catre clienti.
Acest pas devine efectiv in doua situatii
- in urma unei intalniri, un client nou contactat isi manifesta interesul pentru serviciile noastre si are o nevoie pe care i-o putem satisface;
- un potential client ne contacteaza pe email cerandu-ne o cotatie de pret concreta.
Pentru ca realizarea ofertei personalizate pe cerintele si nevoile clientului este atat de importanta, este important ca tu sa ai experienta in domeniul web design-ului si web developmentului. Este necesar sa fii familiarizat cu termenii folositi in industrie si, de asemenea, sa poti consilia clientul in momentul realizarii briefului.

4. Urmarirea realizarii proiectelor
Acest pas este necesar in cazul semnarii contractelor, pentru a finaliza proiectele. De cele mai multe ori, cel mai dificil lucru nu este sa aduci un client nou, ci sa il mentii, oferind suport atat lui, cat si echipei care lucreaza la proiectul clientului. Implica lucrul cu designerii si programamtorii si necesita o intelegere foarte buna a domeniului si cerintelor clientilor.

5. Comunicarea permanenta cu clientul
Este extrem de necesara mentinerea unei relatii bune pe tot parcursul derularii proiectului clientului


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

- Experienta in vanzari;
- Cunoasterea domeniului web design & web development (este un atuu dar nu este obligatoriu)
- Stapanirea limbii engleze scris si vorbit;
- Atitudine pozitiva, prezenta placuta, capacitatea de a stabili relatii interpersonale, reale abilitati de comunicare, bun negociator;
- Persuasiv, insistent, ferm.

Important!
Acest post presupune a contacta clienti telefonic.
Acest post presupune a sti si a invata mai multe in fiecare zi : despre vanzari, marketing, advertising, web design ! Si, foarte important: despre oameni!
Acest post presupune perseverenta si incapatanare, sa nu te lasi descurajat de refuzuri si sa intri pe geam cand esti dat afara pe usa!
Acest post presupune sa zambesti credibil in orice situatie, oricat de dificila!
Acest post presupune organizare, responsabilitate, gandire strategica si multe altele!
Acest post, daca ai calitatile si pregatirea necesare si intelegi notiunea de comision, este nu doar usor, placut, dinamic, ci si foarte bine platit!


BENEFICII OFERITE

Oferta (bonusuri, beneficii):
- Posibilitate de crestere profesionala
- Atmosfera placuta de lucru intr-o echipa tanara si noncomformista
- Pachet salarial motivant (salariu fix + target bonus)


DESCRIEREA FIRMEI

KennoMedia ofera de la infiintarea ei, in 2002, solutii profesionale de branding, web design si dezvoltare web clientilor din afara Romaniei. Cu experienta astfel dobandita, in anul 2005, KennoMedia a venit si in intampinarea nevoii crescande a clientilor din Romania de a se alinia la tendintele europene si occidentale.
Acum, KennoMedia a devenit unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati furnizori de solutii web profesionale. Pentru detalii, vizitati http://KennoMedia.ro si http://www.KennoMedia.com