Sales

sam&rrr

24-04-2012 | EXPIRA LA 24-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzare servicii informatice AsProp


CERINTE

- Abilitati de vanzare;
- Cunostiinte medii IT&C;
- Cunoastere sistem de administrare in Cartiere rezidentiale, ANL, sociale


BENEFICII OFERITE

- Laptop cu acces la Internet;
- Telefon;
- Salariu fix + Bonus din vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma de software care are o zonă de interes numită simplu: INTERNET.
În această zonă, dorim să dezvoltăm şi/sau să implementăm aplicaţii informatice care să folosească o reţea de calculatoare (INTERNET/INTRANET) , pentru a se centraliza şi prelucra un volum mare de date, finalitatea ducând la o cât mai bună informare a celor implicaţi, asigurând orice client că orice proiect este la fel de important, iar tehnologia folosită îi asigură eficienţă. Suportul tehnic post-implementare dă garanţia că un proiect cu noi are viitor şi stabilitate în timp.
PRODUSE si SERVICII:
1.- AsProp - Gestiunea automată a oricărui grup de locuinte care au cheltuieli comune (condominiumuri), asteptand clienti de oriunde din Romania, din Cartierele rezidentiale, Asociatiile de locatari sau Cartierele ANL, sociale etc. Avem doua forme de accesare a acestei aplicatii: prin inchiriere de software sau prin cumpararea de Licente ASPROP.
2.- LiveHotels - Permite prezentarea pe INTERNET a oricărei unitati de cazare: hoteluri, pensiuni, vile, campinguri, cabane .... . Orice proprietar de spatiu de cazare poate sa-si genereze un cont LiveHotels, care ii da dreptul sa adauge si se actualizeze oricate unitati de cazare, in care se selecteaza facilitatile, se face o descriere cu una sau mai multe imagini, utile in activitatea de promovare.
3.- Oracle - Peste 9500, au o diversitate care acopera necesitatile aproape in toate domeniile in care calculatorul poate aduce plus-valoare. Noi, prin parteneriatul stabilit cu Oracle, avem posibilitatea de a va ajuta in utilizarea acestora. Un singur exemplu este relevant: CRM Siebel, produs de top al partenerilor nostri, care gestioneaza interfata dintre orice furnizor de servicii si clientii sai, indiferent daca aceste servicii sunt servicii publice sau private.
4.- Dezvoltare sisteme informatice customizate (pe diverse platforme de baze de date si medii de dezvoltare, cum ar fi Ruby on Rails, Drupal, ...)