Romanian, German & Italian Language Trainer

International House

15-03-2006 | EXPIRA LA 14-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Predarea limbii italiene, germana (de afaceri) adultilor si a limbii romane pentru straini, monitorizarea sesiunilor de curs, pregatirea lectiilor si a materialelor didactice, adaptarea cursurilor in functie de nevoile cursantilor.

Pentru mai multe detalii privind structura organizatiei, tipul de cursuri, clienti, va rugam sa consultatul site-ul nostru: www.ih.ro


CERINTE

- absolvent/ student al Facultatii de Litere / Facultatii de Limbi si Literaturi Straine

- foarte bune cunostinte de limba italiana/ germana/ romana

- experienta de predare la adulti

- talent pedagogic

- flexibilitate si adaptabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

International House Bucuresti este o scoala care organizeaza cursuri de limbi straine si face parte dintr-o retea ce cuprinde peste 120 scoli din 40 tari. În 2003, International House World Organisation (IHWO) a împlinit 50 de ani de existenta;: 50 de ani de la conceperea primului curs de tehnici de predare din lume, destinat profesorilor de engleza. 50 de ani de la crearea standardelor în domeniul predarii limbilor straine, în general, si a limbii engleze, în particular.
Pe piata româneasca, International House exista din 2001 cand a preluat firma Rom Communicate, existenta din 1998. În acest moment International House ofera: cursuri de limbi straine atât companiilor, cât si tuturor persoanelor fizice dornice sa-si imbunatateasca cunostinele de limba.