RESPONSABIL TRANSPORT

ABC Human Capital

13-12-2011 | EXPIRA LA 12-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizeaza, urmareste si optimizeaza flota de camioane
Optimizeaza timpul de raspuns la solicitarile de transport
Intocmeste rapoarte si statistici privind costurile parcului auto
Verifica si tine evidenta documentelor specifice: rute, foi de parcurs, diagrame tahograf


CERINTE

Studii medii/ superioare - Transporturi; Cunoastere foarte buna a legislatiei in domeniul transporturilor;
Experienta minim 2 ani in organizarea transporturilor si intretinerii parcului auto propriu;
PC - pachetul Office


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!