Responsabil Arenda

NCH Advisors, Inc

05-10-2011 | EXPIRA LA 05-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- dezvolta o relatie stransa cu diverse institutii ale statului (primarii, administratii, etc)
- prospecteaza piata pentru a identifica potentiali arendasi la nivelul zonei arondate;
- negociaza contractele de arenda;
- identifica oportunitati pentru a arenda terenuri dobandite prin promisiuni de vanzare-cumparere;


CERINTE

- experienta in arendarea terenurilor agricole;
- absolvent facultate cu profil agricol sau tehnic;
- experienta in cel putin unul din urmatoarele domenii: administrare ferme agricole, tranzactii terenuri agricole, gestionare fonduri europene Sapard;
- permis de conducere categoria B si disponibilitate de a calatori (aproximativ 80% din timp);
- foarte bune abilitati de negociere si comunicare, cat si capacitatea de a relationa cu persoane din medii sociale diferite;
- persoana onesta, cu principii morale bine definite;


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.