Reprezentant tehnic si de vanzari

SC Ludav Trading SRL

01-04-2015 | EXPIRA LA 01-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- realizeaza planul zilnic de vanzari.
- prezinta si promoveaza direct produsele / serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti.
- prospecteaza in permanenta piata in vederea identificarii de noi clienti si a cresterii cotei de piata a produselor / serviciilor in zona in care actioneaza.
- mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora.
- intocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, noile trenduri pe piata, potentialii clienti.
- urmareste incasarea comenzilor si face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau amanari de plata pentru clientii fideli.
- executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.


CERINTE

- absolvent studii superioare sau medii din domeniul tehnic;
- experienta in domeniul vanzarilor de scule si echipamente auto;
- abilitati de comunicare si negociere;
- posesor carnet de conducere
categoria B;
- cunostinte domeniul tehnic


BENEFICII OFERITE

- se ofera un pachet salarial atractiv raportat la realizari (salariu fix + comision);
- instruire de specialitate prin participarea la programe de training in tara si in strainatate, in functie de posibilitatile firmei;
- masina de serviciu, laptop si telefon cu abonament.


DESCRIEREA FIRMEI

Ludav Trading SRL - suntem o societate complet orientată spre clienții noștri, care utilizeaza in actvitatea lor scule, echipamente si cosumabile, de inalta calitate pentru uz industrial / profesional, precum și scule si dispozitive de siguranță extrem de specializate. Noi credem cu tărie în integrarea noastra, ca sistemul de vanzari se îmbunătățeste continuu si satisface asteptarile clientilor nostri. Angajamentul nostru principal este satisfactia totala a clientilor nostri, oferind o soluție one-stop pentru toate nevoile lor, cu produse și servicii extrem de personalizate. Prin colaborarea cu un numar de companii recunoscute pe plan international, echipa noastra de specialisti este capabila sa ofere un suport tehnic deosebit, poate acorda consultanta clientilor, ajutandu-i sa adopte solutiile optime. Ne bucuram de asemenea de tot sprijnul necesar din partea departamentelor tehnice ale partenerilor nostri.Ludav Trading este unic distribuitor autorizat SONIC EQUIPMENT BV pentru Romania.