Reprezentant Medical

Baby Stem Cells

31-07-2017 | EXPIRA LA 02-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim sa ni se alature un Reprezentant Medical care se va ocupa de promovarea serviciilor Baby Stem prin telefon si in maternitatile publice si private din Bucuresti si restul tarii (atat catre medici cat si catre viitorii parinti)


CERINTE

Responsabilitatile tale vor fi:
* initierea relatiei cu medici noi
* dezvoltarea relatiei cu medicii din portofoliu
* reprezentarea Baby Stem la targuri, conferinte sau alte evenimente de profil
* semnarea contractelor de stocare cu viitorii parinti
* negocierea si semnarea contractelor de colaborare
* construirea si dezvoltarea relatiilor cu institutiile medicale colaboratoare
* rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor sau a personalului medical colaborator
* monitorizarea concurentei
* raportari saptamanale si lunare catre Coordonator si Business Development Manager

Pentru a fi un reprezenatant medical foarte bun trebuie sa ai in primul rand abilitatile de comunicare si prezentare necesare pentru activitatea de vanzari. Spiritul de initiativa, capacitatea de organizare si planificare, buna cunoastere a pietei medicale sau chiar experienta pe un post similar (eg. servicii medicale, pharma, distributie consumabile) constituie avantaje.

Ai nevoie de permis categoria B si este obligatoriu sa ai cunostinte operare PC. In urmatorul an Baby Stem isi va intensifica dezvoltarea in afara Bucurestiului, de aceea depalsarile in afara orasului sunt inevitabile.


DESCRIEREA FIRMEI

Baby Stem este partenerul exclusiv in Romania al bancii de celule stem numarul 1 din Germania, Seracell AG (www.seracell.de). Sediul central al Seracell se afla in Berlin, iar laboratorele in Rostock. Pe langa tara noastra, Seracell este prezenta in Germania, Spania, Italia, Serbia si Egipt.

Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germana a serviciilor de stocare si mai ales prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Toate serviciile respecta standardele medicale cele mai inalte reglementate la nivelul legislatiei Germaniei si Uniunii Europene.

Baby Stem va invita sa traiti responsabil! Sangele din cordonlul ombilical este valoros! Permiteti-i copilului dumneavoastra sa il pastreze!

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.babystem.ro.