Reprezentant / Manager Regional Vanzari

Premier Global Recruitment Srl

17-01-2008 | EXPIRA LA 16-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Regional Sales Manager/Representative pentru jumatatea de Vest a Romaniei
- raspunde de toti clientii firmei aflati in zona de vest ,(clientii sunt reprezentati in proportie de 90 % de companii de distributie si 10% mini retele de market-uri de profil) si totodata urmareste dezvoltarea portofoliului de distribuitori.
- este direct raspunzator pentru indeplinirea target-ului aferent zonei alocate si recuperarea debitelor.
- negociaza si stabileste termenii de colaborare cu fiecare distribuitor (politica de pret, termene de plata ,etc) si efectueaza training-uri cu agentii de vanzari ai distribuitorului, propunand in acelasi timp diverse recompense pentru acestia functie de realizarile lor.
- este intr-un contact permanent cu clientii astfel incat fiecare trebuie sa fie vizitat cel putin odata la 2 luni si sa cultive cu acestia o relatie cat mai apropiata care sa sprijine o crestere a cifrei de vanzari cu fiecare client in parte.
- propune si participa la organizarea activitatilor promotionale ale firmei.
- alcatuieste rapoarte lunare privind reteaua de distributie pe care le discuta cu managerul general al firmei.
- trebuie sa detina permanent informatii privind firmele concurente si produsele comercializate de catre acestea.
- implementarea in piata a articolelor noi
- participa la alcatuirea planului de aprovizionare.


CERINTE

- carnet de conducere cat. B de cel putin 3 ani
- foarte bun om de vanzari
- vechime in divizii de vanzari de cel putin 3 ani, preferabil in companii ce au comercializat papetarie-birotica
- cunostiinte temeinice privind utilizarea PC
- prezenta agreabila
- domiciliul in Bucuresti.
- sofeaza cu mare placere si prefera deplasarile in defavoarea muncii la birou.{deplasarile in teren se fac in general 3 saptamani din cele 4 ale lunii,(exceptie facand bineinteles week-end-urile)}.


BENEFICII OFERITE

- salariul net (inregistrat in totalitate in Carnetul de Munca): 1000 Eur + procent identic din salariu cu procentul cu care a fost depasit target-ul lunar.(regula se aplica in sens invers la neindeplinirea target-ului)
- autoturism de serviciu (Skoda Octavia)
- abonament mobil fara limita de convorbiri
- laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Premier Global Recruitment Srl is an established and well known British owned and managed recruitment company in Bucharest, Romania. The company provides qualified and experienced staffing solutions to all major local and international companies and corporations. The company supplies staff from Romania to positions around the world as well as places staff both Romanian and expatriate to positions in Bucharest and around Romania. Premier Global Recruitment caters for all levels and all sectors and welcomes CV\'s (in English) from anyone seriously seeking employment. Premier Global Recruitment also welcomes contact from prospective employers seeking to establish a long-term, proactive and productive cost-effect solution to their staffing requirements.