Regional Manager/ Director Comercial

Medtech-Plus

07-03-2008 | EXPIRA LA 14-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania cu capital strain - reprezentant exclusiv al marcilor renumite de tehnica medicala (tonometre mecanice si electronice, termometre, aerosoluri, glucometre etc.) pe teritoriul Rusiei, Ucrainei si Moldovei, doreste sa extinda afacerea pe teritoriul Romaniei.

Suntem in cautare persoanei responsabile care va conduce proces de constituire si dezvoltare a afacerii.


CERINTE

Constituirea intreprinderii, formarea retelei nationale de distributie, formarea echipei, importul si comercializarea tehnicii medicale de teritoriul Romaniei, elaborarea si implementarea strategiei de marketing si vinzari.

- Studii superioare medicale si/sau economice. - Experienta de lucru la nivel de cel putin country manager, city manager, director comercial (director de vanzari), etc. de 3-5 ani.
- Experienta in organizarea vanzarilor medicamentelor sau tehnicii medicale (ar fi un plus) la nivel national.
- Cunoasterea la perfectie a pietii medicamentelor si tehnicii medicale a Romaniei.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv (se discuta la interviu), posibilitati nelimitate de dezvoltare, pachet social, automobil etc.

CV-urile pot fi trimise la e-mail mejevoy@gmail.com pina la 14 martie 2008. Interviu cu candidati preselectati va avea loc intre 20-21 martie 2008.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania cu capital strain, reprezentant exclusiv al marcii renumite de tehnica medicala (tonometre, termometre, glucometre, aerosoluri, ortopedie, etc.). Intra in grupul de companii care reprezinta brand-urile internationale in exclusivitate in Rusia, Ucraina si Moldova.