Redactori, Traducatori,Fotoreporetri, Designeri

Confidential

01-08-2011 | EXPIRA LA 31-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

PREZENTARE

AfterEvent reprezinta un concept media de timp liber ce activeaza in format online si de tipar, cea a fost dezvoltat pe marile orase: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Domeniul de activitate a conceptului se axeaza pe dezvoltarea, aducerea in prim-plan si prelucrarea informatiilor din segmetul de timp liber ce vizeaza in mod direct evenimentele culturale, manifestari, concerte, vernisaje, lansari de carte si nu numai. Editiile AfterEvent se afla sub incidenta companiei Media Project si sunt dezvoltate in sistem non-profit, colaborarea dumneavoastra desfasurandu-se part-time, pe baza unui contract de colaborare pe durata determinata sau nedeterminata. Media project in urma si pe parcursul colaborarii granteaza certificarea de practica in cadrul institutiei asigurarea decontului transportului de la si pana la evenimente, eliberarea unei legitimatii de presa pentru facilitarea accesului la diferite evenimente si posibilitatea de angajare in momentul in care compania va activa si in cardrul editiei online sub forma individuala.

AfterEvent in parteneriat cu NewEvent & Media Projec isi anunta deschiderea 2011-2012.

Cu forte proaspete, un plus de performata, o echipa media dedicata si noi viziuni asupra evenimentelor orasului tau, Media Project isi mareste echipa! Daca ai un plus de energie, esti pasionat de media, vrei sa fii mereu in centrul evenimentelor si ai ceva de spus, te asteptam in echipa!

Conditiile si termenii de colaborare:

Stagiul de practica/colaborare poate avea intevale de minim 6 luni, cu/sau fara intreruperi pana la 1 an, acesta desfasurandu-se in sistem de voluntariat (practica neplatitata), oferindu-se posibilitatea de angajare de comun acord in urma executarii stagiului.

Media project in urma si pe parcursul colaborarii granteaza certificarea de practica in cadrul institutiei asigurarea decontului transportului de la si pana la evenimente, eliberarea unei legitimatii de presa pentru facilitarea accesului la diferite evenimente si posibilitatea de angajare in momentul in care compania va activa si in cardrul editiei online sub forma individuala.


CERINTE

DESCRIEREA COMPANIEI: SPECIFICATI POSTUL PENTRU CARE OPTATI!!

Redactor:

Cerinte:

Capacitate de concepere de articole tip stire si recenzie

- O buna cunoastere a limbii romane si a limbii engleze.

- Cunostinte minime de operare PC.

- O buna stapanire a folosirii diacriticelor

Presupune conceperea si realizarea de articole tip stire/ recenzie, reportaje text/video pe teme date.

Disponibilitate: 2-4 ore /saptamana

Fotoreporter :

Cerinte:
-Abilitati de concepere - relatare a evenimentelor sub forma articolelor tip recenzie.

-Posesor al unui aparat foto - semi profesional sau profesional si o buna cunoastere a folosirii acestuia.

- Cunostinte minime de operare PC.

- O buna stapanire a folosirii diacriticelor.

Presupune participarea la evenimentele atribuite si realizarea articolelor de tip recenzie asistate de fotografii si galerii foto.
Disponibilitate: 2-6 ore /saptamana

TRADUCATOR:RO-ENG sau RO- HU
Disponibilitate: 2-6 ore /saptamana


WEB DESIGNER
Disponibilitate: 2-6 ore /saptamana