Redactor sef Copilul.ro

Active Soft SRL

15-06-2022 | EXPIRA LA 15-06-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam Redactor sef pentru cel mai longeviv site de parenting din Romania, "parinte" pentru copilul.ro. Mai exact, vei fi responsabil in principal de:
- stabilirea directiei editoriale lunare, implementarea si monitorizarea rezultatelor pe toate canalele de comunicare (site, social media, newsletter);
- coordonarea tuturor colaboratorilor pe zona de continut;
- gestionarea contului de Facebook Copilul.ro;
- colaborarea cu restul echipei pentru implementarea proiectelor speciale.


CERINTE

Candidatul ideal

Ai experienta de cel putin 5 ani intr-o redactie pentru o publicatie online, unde ai ocupat o pozitie similara. Esti familiarizata si cu social media.

Esti o persoana responsabila, comunicativa, self-driven, care seteaza si respecta anumite standarde de calitate. Iti place sa fii la curent cu tot ce misca in piata de parenting (.ro si .com) si sa implementezi asta si la locul de munca.

Daca te regasesti in cele de mai sus, asteptam CV-ul tau la adresa office@activesoft.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Active Soft este una dintre cele mai mari companii web din Romania, cu o bogata istorie (20 ani) in dezvoltarea si sustinerea de aplicatii web si mobile.
Dintre proiectele noastre de top amintim: Clopotel.ro, Copilul.ro, CrestinOrtodox.ro, Ele.ro, 4tuning.ro, Calificativ.ro, Myjob.ro, Referat.ro,, Studentie.ro, aplicatiile pentru mobil Povesti si Laso.ro. Peste 10 milioane de vizitatori ne acceseaza in fiecare luna.

Active Soft - smart internet aplications.