RECUPERATOR CREANTE

TOP LINE EUROPA

26-05-2016 | EXPIRA LA 25-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Absolvent al Facultatii de Drept ;
Cunostinte operare PC: (MS Word, Excel);
Cunostinte limba engleza (nivel avansat);
Bune abilitati de comunicare si organizare.


CERINTE

Recupereaza creantele de la debitorii societatii;
Mentine corespondenta referitoare la diverse aspecte juridice in relatia cu autoritatile statului si, dupa caz, cu persoane fizice sau juridice;


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de peste 18 ani, firma internationala TOP LINE este varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania.

Compania ofera in Romania cele mai dorite produse si servicii pentru saloanele de infrumusetare (coafor, cosmetica, medicina estetica). TOP LINE asigura clientilor si partenerilor sai posibilitatea de a lucra in conditii excelente cu marci internationale vestite ca: GUINOT, ACADEMIE, MOROCCANOIL, JOICO, OPI, ANESI-DEPILEVE, LPG, MALETTI, ULTRATONE, IONTO-COMED, BEAUTY STAR, etc.
Top Line ofera Programe de consiliere si finantare privind dezvoltarea saloanelor, sustinere in marketing si comunicare a saloanelor partenere (campanii personalizate in mass media si social media, materiale de vizualizare, merchandising a zonei de revanzare, brosuri, pliante, etc).
Top Line dispune de resursele unui Departament educational specializat in strainatate si colaborarea cu cele mai prestigioase Academii de Frumusete din lume, seminarii internationale si prezentarea in avanpremiera a celor mai importante noutati si trenduri la nivel mondial.