receptioner

SALONUL ELLISSE

17-04-2011 | EXPIRA LA 17-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI: Descrierea postului: Titularul postului asigura o buna interrelationare cu clientii, si realizeaza servicii de receptioner-gestionar. Atributii si sarcini principale: - raspunde de mentinerea unor foarte bune relatii cu toti clientii; - raspunde de intretinerea in bune conditii a bunurilor si echipamentelor firmei; - raspunde de calitatea serviciilor oferite de acesta clientilor; - realizeaza servicii , specifice postului si pregatirii sale profesionale; - raspunde de ordinea si curatenia postului sau de lucru. Acesta va avea in permanenta un aspect curat si ingrijit; - va avea o tinuta curata, ingrijita si decenta; - raspunde de confidentialitatea secretelor profesionale si de organizarea interna a firmei in afara cadrului legal stabilit prin contracte ale firmei cu tertii.


CERINTE

Experienta necesara: - lucrul intr-un salon de coafura; - pregatire profesionala in meseria de receptioner-gestionar. Aptitudini si deprinderi necesare: - abilitate de comunicare cu clientii; - spirit de initiativa; - dinamism, ambitie, curiozitate, spirit de echipa, capacitate de asumare a responsabilitatilor, comportament decent, atitudine pozitiva.


DESCRIEREA FIRMEI

Experienţa de 13 ani în domeniu (inaugurarea primului salon Ellisse având loc pe data de 7 aprilie 1998) oferă serviciilor noastre un nivel înalt, dar accesibil tuturor.