Real Estate Consultant

NEOLAND

05-12-2013 | EXPIRA LA 04-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele atributii ale acestui post tin de evaluarea proprietatilor conform politicilor firmei, de identificarea proprietatilor pentru cererile imobiliare atribuite, de gestionarea relatiei dintre cumparator si vanzator.
Reactualizarea bazei de date, identificarea oportunitati de dezvoltare imobiliara si elaborarea si dezvoltarea portofoliul de clienti sunt alte responsabilitati ale postului.


CERINTE

Cautam o persoana activa, organizata, motivata, cu experienta in vanzari de cel putin un an (experienta in imobiliare reprezinta un avantaj).
Candidatul ideal trebuie sa aiba abilitati de operare PC, sa fie orientat catre nevoile clientului, sa aiba excelente abilitati de comunicare (verbala si in scris), sa aiba spirit persuasiv si de negociere.


BENEFICII OFERITE

- Venituri consistente si comision de 50% din tranzactiile incheiate
- Telefon de seriviciu
- Autoturism de serviciu
- Sediu amplasat in zona centra
- Asistenta pentru perioada de acomodare
- Mediu de lucru agreabil si modern
- Pregatire interna prin cursuri si traininguri


DESCRIEREA FIRMEI

Neoland activeaza cu succes in piata consultantei imobiliare de mai bine de 7 ani.
Suntem o echipa dedicata performantei, tintim intotdeuna catre excelenta pentru a ne onora angajamentele.
In portofoliul nostru exista sute de tranzactii incheiate, cea mai importanta avand o valoare de peste 17 milioane euro, realizata prin vanzarea unui teren amplasat in zona centrala a Bucurestiului. In baza de date avem peste 3500 de clienti activi care sunt in cautarea cumpararii/inchirieii unei proprietati. Am colaborat cu dezvoltatori imobiliari precum Adama, Impact Development, Mackenzie Group, cu banci (BRD, Raiffeisen), companii multinationale (Eureko, OTP Leasing). De-a lungul timpului am promovat mai multe ansambluri si proiecte rezidentiale noi printre care si Upground, Evocasa Selecta, English Village, Green City.