Quality Manager

S.C.RODIPET.S.A.

27-09-2007 | EXPIRA LA 27-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza activitatea departamentului calitate cu scopul implementarii unui sistem integrat pentru asigurarea calitatii in concordanta cu standardele impuse.
Este responsabil pentru formularea si executarea masurilor de control al calitatii, inclusiv planificarea investitiilor si a cheltuielilor, obtinerea certificarii in concordanta cu normele stabilite (de ex. ISO 9001 si ISO TS 16949).
Pregateste standardele interne de calitate si asigura aplicarea acestora.
Furnizeaza rapoarte catre managementul de top. Ofera sugestii fezabile din punct de vedere economic pentru domeniile unde sunt necesare imbunatatiri.
Actioneaza pentru asigurarea imbunatatirii continue a calitatii.
In colaborare cu managementul, se asigura ca specificatiile de proces pentru fiecare produs/serviciu sunt urmate, in vederea asigurarii nivelurilor de calitate cerute.
Determina cerintele de personal si stabileste programe de training pentru personalul din companie care se ocupa de asigurarea calitatii.
Se asigura de veridicitatea si acuratetea tuturor datelor cu privire la calitate si colaboreaza cu alte departamente pentru pregatirea rapoartelor cu privire la mentinerea sau imbunatatirea calitatii.


CERINTE

Experientã relevantã in domeniul asigurarii calitatii (minim 3 ani);
Absolvent de studii superioare, de preferat in domeniul tehnic;
Foarte bune cunostinte de limba engleza;
Bune abilitati manageriale;
Persoanã de încredere, responsabilã si proactivã;


DESCRIEREA FIRMEI

Lider national de distributie presa si produse complementare