Promoter / consultant in farmacii in toate zonele din Bucuresti (activare 3 luni februarie- aprilie)

Mercury360

13-02-2020 | EXPIRA LA 13-02-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Zice lumea ca vorbesti prea mult, ca esti tot timpul pe tableta si telefon? esti exact ce cautam, vino la noi unde poti sa vorbesti caaaaaat de mult iti doresti, sa staaaaiii conectaatt non stop pe tabletaaaa si primesti bani pentru asta 😊.


CERINTE

Ia-ti si prietenii cu tine si timp de 3 luni vom lucra impreuna la un proiect super misto intr-o locatie langa domiciliul tau, cu un program pe care tu ti-l alegi.
Nu mai sta pe ganduri si trimite CV-ul tau.


BENEFICII OFERITE

P.S. NU CONTEAZA VARSTA (trebuie doar sa ai minim 17 ani pentru ca maxim NU exista 😉) asa incat ii poti lua cu tine pe mama, tata, bunicul, bunica, unchiul, matusa


DESCRIEREA FIRMEI

Mercury360 Communications exista pentru parteneriat cu fiecare client. Doar sprijinindu-ne unul pe celalalt ajungem fiecare la succes financiar, profesional si uman.
Utilizatorii serviciilor Mercury360 Communications sunt companii mari din orice domeniu, cu nevoi/probleme complexe de marketing care stiu ce vor si cauta un partener autentic. Un astfel de partener inseamna incredere si castig reciproc, un consultant, cineva care devine o extensie a propriei competente de marketing.