Project Manager

eMAG.ro

26-05-2009 | EXPIRA LA 25-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Concepe proiecte de dezvoltare pentru site-ul eMAG.ro, in concordanta cu strategia de marketing a companiei.
- Pentru fiecare proiect stabileste scopul, obiectivele, sarcinile si avantajele acestuia si documenteaza specificatiile de implementare a intregului proiect.
- Coordoneaza echipa de implementare de proiect precum si resursele alocate proiectului respectiv din alte departamente sau din exteriorul companiei, daca e cazul.
- Monitorizeaza performantele obtinute in urma implementarii proiectelor dezvoltate, gradul de atingere a obiectivelor si face propuneri de optimizare a acestora.
- Raspunde de buna functionare a proiectului pe care il gestioneaza si de realizarea lui in intervalul de timp asumat.
- Se informeaza in permanenta in vederea gasirii de noi idei sau oportunitati de a propune si dezvolta proiecte
- Se implica activ in campanii de marketing, parteneriate
- Se implica activ in alte activitati cu scopul cresterii indicatorilor de trafic ai site-ului precum si in dezvoltarea si optimizarea modalitatilor de expunere si promovare a produselor si a functionalitatilor site-ului.
- Monitorizeaza proiectele deja implementate si asigura mententanta acestora


CERINTE

- Foarte bune cunostinte privind tehnicile de marketing online si de ergonomie a site-ului
- Experienta intr-un post similar, portofoliu de proiecte online.
- Experienta in utilizarea softurilor de PM: Microsoft Project, Visio
- Studii superioare finalizate
- Limbi straine: engleza nivel avansat
- Foarte bune abilitati de comunicare


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv;
Posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe de profesionisti si de a-ti pune in valoare intreg potentialul creativ;


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre deschizatorii pietei de comert electronic din Romania. Calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client au propulsat eMAG in pozitia de lider pe piata vanzarilor online. Cu o echipa de aproximativ 200 de angajati, eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end.

In cei opt ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert. In anul 2008, eMAG devenit prima companie de comert online din Top 100 Capital, ocupand locul 50 in clasamentul celor mai bune companii angajatoare.

Prin activitatea pe care o desfasoara, eMAG.ro sustine dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind mai multe locuri de munca de inalta specializare, intr-o industrie in plina evolutie. Compania contribuie la formarea de specialisti in domenii asociate comertului online, de la programare, project management, pana la marketing, comunicare si vanzari, arii in care posibilitatile de specializare in invatamantul romanesc sunt limitate.