Proiectant/Designer Mobilier

Exclusive Living SRL

24-03-2016 | EXPIRA LA 26-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane cu simt estetic bine dezvoltat, dinamice, proactive, cu experienta in domeniul vanzarilor si proiectarea de mobilier, orientate spre rezultate.
Prezenta agreabila, comunicativa, organizata, cu simtul detaliului;


CERINTE

Stabilirea unor relatii optime cu clientii, consilierea acestora cu privire la design-ul mobilierului, cat si cel disponibil prin intermediul cataloagelor;
Oferirea celor mai bune solutii tehnice si estetice in vederea configurarii (masuratori, relevee, schite si planuri pt. interioare, realizarea proiectelor de mobilier);
Urmarirea derularii contractului, verificarea comenzilor confirmate de catre producator; programare livrari, montaj.
Pachet salarial corespunzator performantelor;
Mediu de lucru placut.


DESCRIEREA FIRMEI

Intr-o lume guvernata de produse fabricate in masa, MobiliCASA va pune la dispozitie o alternativa in mobilierul la comanda personalizat. Va oferim o abordare personala si intuitiva in proiectarea si fabricarea pieselor de mobila personalizate, prin utilizarea unei game largi de materiale si finisaje.

Ne dorim sa depasim asteptarile fiecarui client, de aceea fiecare piesa – fie ca este vorba despre o mobila de living, mobila de bucatarie, un corp pentru baie, un dressing pentru dormitor sau mobilarea unui apartament – se face cu cea mai mare grija si atentie la detalii. Magazinul de mobila MobiliCASA ofera solutii pentru toate tipurile de spatii de locuit, office sau comerciale, spatioase sau mai putin generoase din punct de vedere al dimensiunilor, in tendinte moderne, minimaliste sau clasice. Specialistii nostri va vor ajuta de-a lungul intregului proces de achizitionare a pieselor de mobila de care aveti nevoie, de la proiectare, dezvoltare si finisare, pana la solutii inovative, potrivite dorintelor dumneavoastra.

Produsele MobiliCASA sunt realizate pentru cresterea comfortului si a calitatii vietii dumneavoastra! Indiferent de tipul de mobila de care aveti nevoie – mobila de bucatarie, mobila de living, mobila de office, scaune de birou, canapele, saltele sau usi glisante - veti beneficia de un design inteligent, optiuni personalizate, materiale de cea mai buna calitate, functii inovatoare, durabilitate in timp si preturi accesibile pentru orice buget. Nicio comanda de mobila nu este prea mica sau prea mare, prea simpla sau prea complicata! Profesionistii MobiliCASA va asteapta pentru a va transforma ideile, gandurile si dorintele in realitate.