Programator Web (PHP/MySQL) - Senior / Junior

SC TreeWorks SRL

10-04-2007 | EXPIRA LA 10-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Avem proiecte interesante, idei misto, o echipa de oameni superfunny si inteligenti.
- Cautam un coleg/colega dornic(a) sa se perfectioneze si capabil(a) sa se integreze usor intr-un colectiv.
- Candidatul selectat va avea ocazia sa lucreze la proiecte interesante, de o complexitate medie-mare, atat pe cont propriu cat si in echipa.
- Postul necesita o cunoastere buna a cerintelelor de programare impuse de mediul web, precum si bune capacitati de organizare si analiza.


CERINTE

- minim sase luni de experienta in domeniul programarii web (fie in cadrul unei firme de profil fie in cadrul facultatii - dar cu proiecte care sa probeze acest lucru), utilizand fie PHP/MySql, fie ASP .NET / SQLserver
- cunostinte de HTML cel putin de nivel mediu - folosire editoare text (obligatoriu)
- prezentarea unui portofoliu cu realizarile personale (obligatoriu)
- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu
- capacitate de efort prelungit, rezistenta la stress si abilitati de comunicare
- simtul umorului si capacitatea de a gandi/decide pe cont propriu
- constituie avantaje oricare dintre urmatoarele abilitati: Javascript, AJAX, programare offline in Dephi, C++, VB, Java, retelistica/administrare servere Linux, XML


BENEFICII OFERITE

- Salariul motivant, negociabil in functie de experienta si de performante.
- Va rugam sa includeti in CV-ul dumneavoastra asteptarile salariale.
- Pentru performante individuale se acorda bonusuri periodice
- Vara, cu ocazia concediului, firma acorda un bonus de concediu, iar iarna, cu ocazia sarbatorilor, un alt bonus substantial (bonusul anual).
- Persoana angajata va putea sa isi perfectioneze abilitatile profesionale intr-un mediu destins, bazat pe colegialitate, colaborare si recunoasterea valorii, si de a avansa in cadrul organizatiei o data cu dezvoltarea ei.
- Mediu relaxat; iesiri in oras sau in afara orasului; colegi extraordinari si in genere cam tot ce este necesar pentru a nu simti orele de munca ca pe o cazna.
- Va multumim ca ati pierdut cateva minute pentru a parcurge acest anunt si va asteptam sa aplicati.


DESCRIEREA FIRMEI

Bazandu-ne pe o experienta de 5 ani si peste 100 de proiecte finalizate pentru prestigiosi clienti romani si straini, realizam prezente online eficiente, care aduc avantaje cuantificabile: diminueaza costurile de comunicare, cresc vanzarile si sporesc fidelitatea utilizatorilor fata de brandul clientului.
Ceea ce ne diferentiaza sunt competentele in materie de organizare a continutului in medii virtuale (Content Management Systems). Stim cum sa realizam aplicatii web in care continutul sa fie usor de administrat, prezentat clar si atractiv pentru utilizatori, si organizat in asa maniera incat sa fie bine pozitionat in motoarele de cautare.