Programator web - php / mySql

Senior Software

07-12-2006 | EXPIRA LA 13-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participa la dezvoltarea proiectelor noi sub coordonarea unui team leader
- Asigura intretinerea si dezvoltarea unor proiecte existente - modificari, aduceri la zi, implementare de cerinte suplimentare conform specificatii
- Asigura sprijin tehnic echipei de design pentru implementare de functionalitati


CERINTE

- Cunostinte de baza PHP-MySQL (pagini generate dinamic; conectarea la baza de date)
- HTML: lucru cu tabele, frame-uri, form-uri; CSS: definirea si aplicarea unul stil
- JAVASCRIPT: validari, pop-up (constituie un avantaj)


BENEFICII OFERITE

- Oferta salariala este competitiva. Program de evaluare semestriala cu crestere a salariului in concordanta cu performantele obtinute.


DESCRIEREA FIRMEI

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web.
Senior Software detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite - solutia ERP proprietara a Senior Software - pentru conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, Web Services. si NET Framework. Solutia include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.
In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server) cât si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL/postGreSQL in mediu Linux).
Infiintata in iunie 2003, firma este formata acum din 20 profesionisti cu expertiza tehnica, client service, design si tehnologii web. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Brau Union Romania - Heineken, Dohler Romania, Opel diBas, Koelner Romania, Romsoft - Depozitul de Calculatoare, RTC Holding, S&D Pharma Romania, Solvay Pharma Romania, Stryker Corporation.