PROGRAMATOR SQL

SC Augsburg International Impex SRL

26-08-2010 | EXPIRA LA 01-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul companiei Augsburg International, in vederea extinderii echipei de specialisti, cautam sa integram o noua persoana bine specializata tehnic, cu bune abilitati de comunicare, in rolul de Programator SQL.
In aceasta pozitie veti face apel la baza de cunostinte si abilitati pe care le-ati dobandit deja in dezvoltarea de baze de date SQL Server
Obiectivul principal pe care il veti avea va fi de a imbunatati performanta bazei de date, ca parte a unui intreg proces de eficientizare a fluxului de analiza, extragere si prelucrare de informatii.


CERINTE

Obligatorii:
• Cunostinte solide dezvoltare si administrare SQL Server 2005 /2008 - Experienta minima de 2 ani
• Cunostinte solide aplicatii Client-Server
• Cunostinte medii JavaScript
• Cunostinte medii VBScript
• Cunostinte medii HTML

• Baze de date: SQL Server 2005, 2008;
• Limbaje de programare: T-SQL;

Avantaj:
- Experienta in lucrul cu IBM Cognos;
- Tooluri de optimizare si monitorizarea performantei bazelor de date;
- Realizari de data mart – uri;
- Microsoft SQL Reporting Services;
- Cunostinte medii .net
- Cunoasterea limbii engleze;
- Excelente abilitati de comunicare orala si scrisa.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi suntem o companie germana, prezenta pe piata din Romania din anul 1996, astazi, unul din principalii importatori si distribuitori de piese si accesorii auto pentru autoturisme, autoutilitare europene si japoneze si camioane. Experienta si profesionalismul companiei ca si rezultatele obtinute pana in prezent, ne recomanda ca partener de incredere in domeniul comertului cu piese auto si ne plaseaza in topul companiilor pe piata de profil.

Misiune:
AUGSBURG INTERNATIONAL concepe, comercializeaza si distribuie solutii pentru bunastarea fiecarui automobil prin promovarea de produse diversificate si servicii complete, printr-o retea de centre auto, deschise sub deviza - TOTUL PENTRU MASINA TA -, si gratie partenerilor sai.

Scop:
Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ si de succes, care ofera acces oricui la ceea ce cunoastem cel mai bine si care raspunde nevoilor evolutive ale clientilor.

Valori:
Cultura organizatiei se reflecta in responsabilitate, dedicare si satisfactia reusitei.

Ce conteaza pentru noi: sa putem conta pe dumneavostra, pe eficacitatea dumneavostra pentru ca noi mizam pe spiritul de echipa si pe formarea profesionala.

www.augsburg.ro