programator senior PHP / JAVA / .NET

SC IMS SOFT & SERVICES SRL

27-01-2006 | EXPIRA LA 04-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

IMS Soft&Services angajeaza:
- 3 programatori seniori PHP - full time
- 2 programatori seniori JAVA - full time
- 2 programatori seniori .NET - full time.
Va rugam sa completati CV-ul online la http://jobs.ims.ro/add.php?l=default urmand sa fiti programati la interviu la sediul firmei din str Hambarului nr 6, capatul masinii 104 – stadionul National.


CERINTE

cerinte: PHP, JAVA, .NET, SQL, MYSQL


DESCRIEREA FIRMEI

Localizata in Bucuresti, Romania , IMS-SOFT & SERVICES este o societate cu capital integral romanesc care are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru internet, programare, procesare de date, web design, comercializarea softului obtinut prin productie proprie sau sub licenta de la alte companii, ce ofera solutii atat pentru organizatii cat si pentru persoane fizice.Fie ca doriti incepere unui site de la zero sau doriti refacerea unuia existent, noi avem solutia ideala pentru dumneavoastra.

Oferim servicii profesionale pentru a va satisface nevoile la cel mai inalt nivel, fiecare client primind atentia noastra 100 % echipa focalizandu-si eforturile pe proiectul sau.

Suntem specializati in proiectarea, executia si întretinerea de site-uri si portaluri web, aplicatii interactive, aplicatii baze de date, design, creatie grafic¿ (sigle, logo); lucram in html, dhtml, css, java script, MySQL, PHP, FLASH; programe de grafica: Adobe Photoshop, Corel Draw, Swift 3D.