PROGRAMATOR PHP/MYSQL

DATAGRAM SRL

27-03-2008 | EXPIRA LA 26-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aici vei lucra ca programator PHP/MySQL. Adica, vei avea un project manager care iti va furniza specificatii tehnice, un designer care iti va furniza partea grafica, un sef tehnic care te va ajuta ori de cate ori intampini probleme si un mod de a face site-uri care practic face ca un proiect web sa fie pe jumatate scris inca din primul minut. Nu vorbim de Joomla, Typo3 si alte CMS-uri open source. Cum ? Trimite CV si iti vom arata cum in cadrul interviului.


CERINTE

Cunostinte bune / foarte bune de PHP, MySQL, HTML, CSS, XML, Ajax (oricum aici veti dezvolta mult aceste cunostinte, lucrand intr-un cadru foarte bine organizat).
Cunostinte minime Adobe Photoshop.
Un plus poate fi cunoasterea Adobe Flash.

Constituie avantaj:
-experienta in dezvoltarea unui proiect
-Flash action script
-capacitate de a dezvolta si finaliza un proiect pe baza unor specificatii date
-daruire si pasiune
-seriozitate, punctualitate


BENEFICII OFERITE

Vei lucra intr-un cadru placut, vei fi respectat pentru munca ta, poti ajunge sa lucrezi, la un moment dat, pe proiectele proprii ale firmei din care sa castigi, pe langa salariu, si comision de dezvoltare al unor site-uri.

Inca nu esti convins ? Trimite CV si te vom convinge in cadrul interviului... SIGUR !


DESCRIEREA FIRMEI

Datagram este una dintre companiile importante de web design din Romania.
Oferim servicii precum design site-uri web; dezvoltarea de aplicatii web; realizarea de prezentari multimedia si optimizarea pentru motoare de cautare tip Google (SEO).

Am definit standarde clare de calitate pentru design-ul unui site web, pentru continutul acestuia, pentru modul de programare si optimizare pentru motoarele de cautare tip Google. Datagram foloseste experienta de ani de zile in realizare de aplicatii web pentru a oferi o paleta larga de servicii care acopera necesitatile clientilor sai in domeniul web, permitandu-ne sa realizam pagini web de calitate si aplicatii web prietenoase.

La Datagram, preocuparea noastra este intelegerea modului in care functioneaza compania sau afacerea clientului nostru, complexitatea relatiilor de comert ale clientului, procesele, filosofia operatiunilor si prioritatile activitatilor desfasurate.

Detalii aici: http://www.design-web-site.ro/