Programator PHP&MySql

DCS FAST LINK

31-01-2008 | EXPIRA LA 01-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Software developer
- participa activ la proiectarea si realizarea aplicatiilor de complexitate medie si mare
- construieste alaturi de ceilalti membri ai echipei conform cerintelor managerului de proiect
- dezvolta aplicatii la standarde europene


CERINTE

- absolvent studii superioare sau an terminal
- cunostinte solide PHP/MSQL/HTML/CSS/JS
- experienta relevanta in domeniu
- invatare si adaptare rapida
- incadrare in deadline-uri
- posibilitate de lucru sustinut in echipa pentru proiecte de dimensiune medie si mare
- aduce idei si solutii noi pentru proiecte si optimizari


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant
- mediu de lucru cu oameni tineri, cu mentalitati noi
- posibilitatea unei evolutii reale, pe masura realizarilor


DESCRIEREA FIRMEI

DCs Fast Link este o firma romaneasca cu capital privat care ofera solutii de consultanta si software ce se adreseaza domeniilor: Turism, eCommerce, CRM, Web, proiectarea si implementarea bazelor de date.

Compania este prezenta pe piata software din Romania din 2002 fiind astazi lider in solutii software avansate pentru industria de turism din tara. Performantele deosebite au dus la extinderea contractelor si in alte tari europene gasindu-se in fata implementarii solutiilor software integrate de turism in mai multe tari.

Echipa ce are in componenta tineri absolventi si studenti ai facultatilor cu profil IT dar si ASE si PR. Numarul de niveluri ierarhice din structura organizatiei a fost redus la minimum pentru a diminua pe cat posibil efectele corporationiste negative si de a accentua performanta echipei. Tinem foarte mult la profesionalism si promovam perfectionarea continua (training-uri) si comunicarea intre membrii echipei (teambuilding-uri). Angajatii sunt incurajati sa isi exprime ideile liber - o politica din care au de castigat atat climatul de la lucru, cat si organizatia in sine (care isi poate imbunatati procesele multumita unor idei noi).
O astfel de structura permite o evolutie reala a angajatilor, sansele lor de avansare fiind direct proportionale cu dorinta fiecaruia de afirmare.