Programator PHP

Skepsis Consult SRL

07-03-2016 | EXPIRA LA 06-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

WEB Developer - Programator PHP/JavaScript/MySQL/HMTL

In atributiile postului intra programarea si dezvoltarea anumitor solutii pentru clientii nostri si totodata dezvoltarea de componente CMS, compania nostra fiind cel mai mare dezvoltator de componente pentru Joomla Content Management System din Romania si unul dintre cei mai importanti pe plan mondial.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa prezinte cunostinte avansate de PHP, JavaScript, HMTL, CSS, MySQL. Eventuale cunostiinte de Joomla CMS constituie un avantaj dar nu sunt obligatorii.

Canditatul trebuie sa fie o persoana comunicativa, ordonata, cu spirit de initiativa si capacitate de auto organizare in atingerea obiectivelor fata de datele de livrare anuntate.
- Asteptam CV-urile cu poza a celor interesati.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- salariu atractiv (ce urmeaza a fi negociat in functie de experienta si abilitati in urma interviului),
- loc de munca foarte placut,
- stabil si fara probleme,
- legal (conform legislatiei in vigoare).

Angajatiilor loiali, le punem la dispozitie posibilitatea dezvolatarii profesionale prin activitatea desfasurata si participarea la diferite cursuri si un program de pensii private facultative.

In afara mijloacelor de transport in comun oferim si posibilitatea de transport a angajatiilor cu microbuzul propriu catre statiile de metrou.

Asteptam CV-urile cu poza a celor interesati.


DESCRIEREA FIRMEI

SKEPSIS Consult este o firma consacrata si de succes in domeniul dezvoltarii aplicatiilor Web. Cunostintele tehnice si abilitatile necesare, impreuna cu loialitatea si suportul constant oferit clientilor, ne ajuta sa indeplinim toate cererile clientiilor nostri si sa ne mentinem la cel mai inalt standard.
Cu sediul in Bucuresti, oferim cea mai buna solutie de tip Outsourcing pentru clientii nostri din intreaga lume.
Faptul ca punem la dispozitia clientilor nostri consultanta si suport atat in limba romana cat si in limbiile germana si engleza, ne-a ajutat sa mentinem satisfactia clientilor la cel mai inalt nivel.
Cu o atentie speciala asupra detaliului va furnizam solutii rentabile ca pret si in acelasi timp de cea mai buna calitate.