Programator PHP / WEB developer

Asisoft srl

14-12-2013 | EXPIRA LA 14-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem intotdeauna pregatiti sa ne extindem echipa de profesionisti. Ca atare, daca te consideri o persoana inteligenta, creativa si dornica de performanta te invitam sa te alaturi echipei de programatori.


CERINTE

* Cunostinte solide ale limbajului PHP 5 (OOP) cu accent pe securitate, performanta si optimizare;
* Cunostinte solide HTML, XHTML, XML, AJAX, REST;
* Cunostinte solide Javascript, jQuery, NodeJS, AngularJS, JSON, phpQuery si CSS;
* Cunostinte solide de proiectare si interogare a bazelor de date relationale folosind MySQL 5 cu accent pe performanta si optimizare;
* Cunostinte operare pe sisteme Linux/Unix;
* Cunostinte de algoritmi si structuri de date;
* Capacitatea de a lucra în echipă;
* Respectarea termenelor limita;
* Creativitate, organizare, seriozitate, atentie la detalii.

* Experienta cu platformele Zend, Code Igniter, Magento, Smarty, Laravel, PyroCMS, Yii. ( sau orice alt framework ) constitutie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

* Salariu motivant (in functie de cunostinte si experienta);
* Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic;
* Experienta cu noile tehnologii software


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma de consultanta si management cu obiective si valori bine definite, care opereaza la nivel international. Sustinem si dezvoltam performanta, obiectivul principal in evolutia noastra profesionala este sa devenim un model de referinta european.
Asisoft este o companie cu experienta si expertiza in piata de asigurari din Romania, de peste 6 ani. Compania noastra dezvolta platforme informatice pentru piata de asigurari si brokeraj, unitati de reparatii auto si societati de tratare vehicule scoase din uz, prin care se realizeaza evaluarea autovehiculelor avariate, optimizarea costurilor de reparatii auto, bursa pieselor auto si istoricul daunalitatii.
Produsele noastre sunt modelate in functie de cerintele clientului si performanta stabilita, in comun, au ca obiectiv aducerea de beneficii, reducerea costurilor neproductive, stabilind o relatie de win-win.