Programator .Net + web services + SQL Server 2000

PharmEc Software

29-04-2006 | EXPIRA LA 05-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atasata departamentului de Dezvoltare, aceasta persoana trebuie sa se implice in fazele proiectului software:
-Dezvolta aplicatii sau module, folosind tehnologia .Net + web services + SQL Server 2000;
-Implementeaza solutia software;
-Ofera suport utilizatorilor;
-Modifica aplicatii existente, sau le configureaza in functie de cerintele clientului;
-Documenteaza codul scris;
-Testeaza aplicatia realizata.


CERINTE

Candidatii trebuie sa aiba bune cunostinte de programare folosind tehnologia indicata, experienta relevanta, studii superioare de profil finalizate sau in an terminal.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial in stransa legatura cu performantele realizate, bonusuri in functie de indeplinirea obiectivelor, participarea la cursuri profesionale si la sesiuni de training, diverse avantaje personale.


DESCRIEREA FIRMEI

Pharmec Software este o companie furnizoare de produse si servicii informatice in domeniile ERP, eCommerce, Business Intelligence, Trading, pentru piata romaneasca, franceza si australiana. Misiunea companiei este de a rezolva complet si coerent problemele de informatizare si comunicatii ale clientilor sai.
Pharmec Software este organizata ca o structura supla, flexibila, bazata pe un management orientat spre performanta, astfel incat sa poata raspunde eficient tuturor problemelor. Pharmec Software dispune in prezent de un colectiv de 60 specialisti competenti, tineri, dinamici si dedicati, constienti ca trebuie sa serveasca intereselor clientilor. Acestia dispun de ample cunostinte in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor - sisteme de operare, limbaje de dezvoltare, baze de date, administrare retele, internet - dar si in domeniul comercial, management, sisteme de calitate. Personal specializat acopera functiile de dezvoltare aplicatii software, control de calitate, suport tehnic (intretinere hardware si software, dar si formare personal pentru clienti), marketing si vanzari. Firma dispune de logistica necesara desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatii, atat la sediu cat si pe teren.