PROGRAMATOR .NET

BUSINESS IQ

03-12-2006 | EXPIRA LA 09-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Implicare pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului software;
- Investigarea erorilor tehnice/functionale si generarea de solutii adecvate;
- Documentarea codului scris;
- Participarea in echipa tehnica ce va lua decizii arhitecturale asupra solutiei.


CERINTE

- Cunostinte software
- Experienta


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru si salariu motivante;
- Bonuri de masa si o masa pe zi;
- O instruire pe an;
- Crestere salariala neta cu 50 euro pentru fiecare certificare Microsoft obtinuta ulterior angajarii in cadrul grupului;
- Posibilitatea de crestere si dezvoltare in cadrul unei echipe de 230 de specialisti.


DESCRIEREA FIRMEI

Business IQ recruteaza programatori. Clientul nostru reuneste o echipa de peste 230 de specialisti, cu experienta de business si IT, oferind un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: consultanta de Business, Solutii Software, Infrastructura Hardware, Service si Mentenanta.
Serviciile pot fi integrate in pachete complexe de solutii software si de infrastructura ¿la cheie¿, care se implementeaza dupa o analiza atenta a obiectivelor si exigentelor clientului. Cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, clientul nostru are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii.
Principalele parteneriate: Microsoft Gold Certified Partner, HP Prefferd Partner, SAP, IBM, Abas Software Germania,CAS Software Germania, Infomatix Ungaria, Fujitsu Siemens, Delta, Planet, Molex, Supermicro.
Business IQ is specialized in providing recruitment and selection services on the Romanian market. We have the resources and expertise needed to assure a successful recruitment process for young professionals in your company as well as for experienced ones in various fields of activity.
¿We always find your missing piece from the puzzle\"