Programator .NET

netBridge

29-06-2006 | EXPIRA LA 05-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Poti sa programezi lucruri pe care altii nu le-au mai vazut? Viteza ta de lucru i-a facut pe cei din jurul tau sa pronunte “wow”? Cautam cei mai buni si mai rapizi programatori capabili sa programeze C# cat si in SQL la fel de usor. Aplicatiile dezvoltate sunt sub Windows, web-based sau desktop si urmeaza a fi folosite de mii de persoane. Atentia ta catre detalii si pentru a lasa aplicatiile fara buguri sunt plusuri considerabile.


CERINTE

obligatorii:
- minim 2 ani experienta in C# si VB
- experienta in MS SQL
- experienta anterioara in construirea a minim 2-3 aplicatii web-based
- atentia excesiva catre detalii

reprezinta un avantaj:
- nivel avansat de comunicare interpersonala
- experienta anterioara in proiecte de amploare
- cunoasterea limbii engleze la nivel avansat


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra ofera pentru cei mai buni o motivatie pe masura.

Proiectele noastre sunt inovatoare, se bazeaza pe Internet si iti lasa loc sa aplici imaginatia ta de la design pana la implementare. Cautam acele persoane, exceptional de inteligente si mature care pot sa se integreze intr-un colectiv bine organizat si care sa ne ajute sa continuam rezultatele noastre foarte bune de pana acum.

Producem aplicatii software pe care diferiti operatori (telecom, ISP etc) le folosesc in a oferi servicii publicului larg. Pe baza tehnologiei dezvoltate de noi ruleaza aplicatii ca: myDomain.myx.net, myX Desktop si majoritatea retelelor de publicitate online din Romania.