programator flash/actionscript 3

GXDESIGN ARTWEB

22-06-2013 | EXPIRA LA 24-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

indeplinirea sarcinilor proiectelor trasate, pe linie de programare, in termenul stabilit. realizarea modificarilor ulterioare, conform cu indicatiile primite. asigurm flux continuu de proiecte, fara insa a putea preciza daca va fi un proiect la 2 saptamani sau doua proiecte la 4 zile.
mentionam ca suntem disponibili in Bucuresti pentru intalnire. preferam candidatii din Bucuresti.


CERINTE

actionscript 3 / flash. seriozitate si responsabilitate. disponibilitate 100% pe mail. persoana sa fie de gasit oricand. sa nu necesite monitorizare permanenta, sa respecte termenele, sa fie deschisa la sugestii si sa vina cat mai mult in intampinarea acestora. html5 reprezinta un avantaj. de asemenea, constituirea unui PFA pentru simplificarea platilor constituie un avantaj.. pentru moment nu oferim contract de munca ci doar colaborare pe baza de proiecte (colaborarea se poate intinde pe termen nelimitat daca suntem multumiti si noi si dvs)


BENEFICII OFERITE

pret fix stabilit de comun acord pe fiecare lucrare in parte, cu conditia respectarii termenului, de asemnea de comun acord stabilit. nu putem specifica un nivel -salarial-, acest lucru se re-discuta la fiecare nou proiect.
asteptam pe adresa de email office@gxdesign.eu un portofoliu de lucrari executate si un e-mail de intentie / prezentare, elaborat cat mai simplu. apreciem legatura pe email si seriozitatea la distanta mai mult decat interviul si intalnirile fata in fata. au prioritate tinerii ambitiosi care nu necesita control si presiune pentru a fi responsabili. Nu apreciem programul de lucru 8-4 ci implicarea solitara a fiecaruia, in ritmul propriu.


DESCRIEREA FIRMEI

grafica web, design