Programator Baze de Date PL/ SQL / Tehnologii BI (Bucuresti)

GRUP PENTALOG

02-03-2011 | EXPIRA LA 16-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sunteti interesat/-a sa va continuati cariera lucrand pe proiecte de Business Intelligence. Aveti deja cunostinte bune despre Informatica Power Center, Business Objects si/sau PL/SQL si datorita experientei de minim 3 ani acumulate, stapaniti cel putin una din aceste trei arii.

In acest sens, un proiect amplu de dezvoltare si optimizare a unui nou sistem de stocare si prelucrare de baze de date, reprezinta o provocare pentru dumneavoastra. Considerati ca domeniul dinamic al telecomunicatiilor este un mediu in care va puteti pune in valoare atuurile ca si specialist BI in dezvoltarea de aplicatii software. Mai mult decat atat, apreciati o comunicare stransa in echipa si reusiti cu usurinta sa ii convingeti pe cei din jur de utilitatea solutiilor pe care le oferiti.

Oportunitatea pe care v-o aducem in atentie astazi in cadrul Pentalog Bucuresti, este de a colabora cu partenerul nostru – important jucator pe piata de telecomunicatii din Romania, in rolul de Programator Baze de Date PL/SQL / Tehnologii BI . Veti lucra indeaproape cu o echipa specializata de dezvoltatori si administratori de aplicatii pentru a optimiza fluxul de date intre sistemele interne/externe si datawarehouse.


CERINTE

- Absolvent(a) al(a) unei facultati IT;
- Minim 3 ani de experienta in dezvoltare de baze de date Oracle;
- Cunostinte foarte bune cu PL/SQL;
- Experienta in Unix scripting;
- Experienta de lucru cu Business Objects;
- Minim 2 ani experienta in lucru cu Data Warehouse.
- Cunostinte Oracle Discoverer reprezinta un plus;
- Experienta telecom, in reporting;
- Fire analitica;
- Cunoasterea limbii engleze – obligatoriu;
- Excelente abilitati de comunicare orala si scrisa.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural
- Asigurare de sanatate
- Tichete de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.