PROGRAMATOR

ITC - Institutul Pentru Tehnica De Calcul

13-05-2011 | EXPIRA LA 12-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza programe pentru dezvoltarea, localizarea, interfatarea sau adaptarea produselor ERP elaborate de unul din lideri mondiali pe piata ERP, firma Infor/Baan.
- Primeste specificatii de programare de la consultantii/analistii specializati in produsele ERP, care identifica cerintele specifice ale clientilor sau ale legislatiei financiar – contabile din Romania.
- Colaboreaza cu consultantii/analistii in realizarea si testarea programelor.


CERINTE

- are studii superioare in domeniu informatic (Informatica Economica, Matematica, Calculatoare);
- are cunostinte si experienta de lucru cu baze de date relationale (Oracle, SQL Server, etc.);
- are cunostinte si experienta in programarea bazelor de date relationale: T/SQL, PL/SQL, proceduri stocate sau medii de dezvoltare gen Oracle Developer;
- are cunostinte si/sau experienta in programarea orientata obiect (Java, C++);
- are cunostinte despre solutii de gestiune si management a intreprinderii, de tipul Entreprise Resource Planning (ERP);
- are cunostinte despre analiza si proiectarea sistemelor informatice;
- abilitati de comunicare cu clientii si colegii;
- are capacitate de analiza si sinteza;
- experienta in lucrul cu produse de tip ERP prezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

ITC este un important furnizor local de soluţii IT, valorificând experienţa dobândită în cercetarea tehnologică şi aplicativă. ITC este integrator de soluţii, specializat în realizarea de proiecte complexe în domenii diverse precum: transporturi, infrastructură, mediu, agricultură, industrie, cultură, medicină, şi altele.
ITC oferă produse şi soluţii de top mondial, completate şi integrate cu alte sisteme specifice domeniului de activitate şi cerinţelor clienţilor. De asemenea, ITC derulează proiecte de cercetare-dezvoltare recunoscute şi apreciate în comunitatea academică şi ştiinţifică, reuşind în mod constant transpunerea rezultatelor cercetării în practică şi a ideilor inovatoare în realitate. De-a lungul anilor ITC a excelat pe plan naţional şi internaţional şi va continua această tradiţie.

Înfiinţat în 1967 ca institut naţional de cercetare-dezvoltare, ITC a marcat momente importante în naşterea şi formarea domeniului informaticii în România. ITC a devenit membru al familiei GRAMPET în 2008.

ITC deţine certificări şi licenţe care garantează profesionalismul soluţiilor şi al implementărilor sale.