Profesor de limba engleza

British Council Romania

06-03-2013 | EXPIRA LA 05-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Centrul British Council din Bucuresti cauta un profesor entuziast si cu experienta care sa se alature echipei noastre in calitate de colaborator in urmatorul trimestru academic care va incepe la sfarsitul lunii martie.

Formularul de aplicare si fisa postului sunt disponibile [e website-ul nostru, www.britishcouncil.ro/employment. Nu se accepta CV-uri.

Data pana la care ne puteti trimite aplicatii este 12 martie 2013. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Va rugam sa ne trimiteti aplicatia la adresa de e-mail contact@britishcouncil.ro.


CERINTE

Aplicantii trebuie sa aiba o diploma postunivesitara si o calificare TEFL-Q (DELTA sau echivalent) sau TEFL-I (CELTA sau echivalent) si sa isi doreasca o dezvoltare profesionala continua. De asemenea, acestia trebuie sa fie utilizatori experimentati de limba engleza in toate domeniile (CEF C2) si sa aiba cunostinte specifice, aptitudini si experienta de predare a limbii engleze copiilor din clasele primare si gimnaziu.


BENEFICII OFERITE

Centrul de Limba Engleza din Bucuresti se dezvolta rapid si ofera oportunitati de dezvoltare profesionala pentru profesori, cum ar fi obtinerea diplomei Distance DELTA sau participarea la cursul TYLEC young learner extension course organizat la Bucuresti.

Pentru profesorii cu experienta oferim oportunitatea de a dezvolta programe de training pentru profesori, mentorat si coordonare.

Pe langa posibilitatea de a va dezvolta abilitati noi, va oferim un salariu atractiv si ocazia de a il suplimenta cu diverse activitati de examinare IELTS/ESOL.


DESCRIEREA FIRMEI

We are the UK\'s international organisation for educational opportunities and cultural relations, with offices in 229 towns and cities, within 110 countries worldwide and 7,900 staff members.

We strongly believe in internationalism, a commitment to professionalism and an enthusiasm for creativity. These qualities, coupled with our integrity and our conviction that cultural relations can help individuals and the world community to thrive, make the British Council a good partner and a special place to work for.

Working for the British Council gives you the unique opportunity to be part of a modern, rapidly changing organisation with worldwide influence and impact.