Practica psihologica

Confidential

29-03-2011 | EXPIRA LA 28-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul programului consta in familiarizarea studentilor cu activitatea de evaluarea a aptitudinilor necesare practicarii unei meserii .
Programul de practica include atat prezentari teoretice, cat si aplicatii practice.
Aplicatiile practice implica:
- prezentarea metodologiilor clasice si software de evaluare psihologica in psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitate nationala , o serie de instrumente utilizate in practica curenta (Teste creion-hartie: Romb, Labirint, Toulouse-Pierron, Praga, Kraepelin, Semafoare, Vedere spa??iala etc.; Teste de inteligenta verbala si nonverbala ; Chestionar de interese; Chestionar de personalitate FPI, CPI, P.N.P., EPQ, etc.)
- ateliere de lucru si workshop-uri sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul de interes.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
Studenti care au obligatia de a desfasura activitati de practica / absolventi ai facultatii de psihologie care doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu.


BENEFICII OFERITE

programul este flexibil stabilindu-se impreuna cu studentii;
- cabinetul elibereaza o adeverinta catre institutia de invatamant care va atesta efectuarea practicii psihologice; - adeverinta/ diploma de participare.
- coordonatorul de specialitate elibereaza o recomandare care poate fi folosita pe mai departe (eventuaa angajare sau colaborare de specialitate);
- posibilitatea de a lucra impreuna;
- mapa cu suport curs ce include materiale de lucru, cuprinsul domeniului etc.;
- suport de specialitate in realizarea dosarului de practica
Inscrierea se poate face pentru unul sau mai multe domenii de activitate, in functie de numarul locurilor disponibile. Datele de incepere si de desfasurare a programelor de practica vor fi stabilite de comun acord cu participantii, pe masura constituirii grupelor. Se pot inscrie 8-10 studenti intr-o grupa.
Pret: 200 ron /30 ore
Locatie: B-dul Dacia, nr. 136
Pentru detalii si inscrieri: persoana de contact -Stan Lidia tel. 0728.794.659, sau pe adresa de e-mail stan.lidia@yahoo.com