Dispeceri monitorizare si vanzatori Cora Sun Plaza

SC Romania Hypermarche SA

17-09-2021 | EXPIRA LA 17-09-2021

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa din magazinul Cora Sun Plaza cu vanzatori, dispeceri monitorizare si lucratori comerciali


CERINTE

Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! Experienta nu este necesara!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare(a)cora.ro sau suna la 0374.117.575. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!