Personal magazin Cora Alexandriei

SC Romania Hypermarche SA

20-06-2021 | EXPIRA LA 10-07-2021

RESPONSABILITATI

Cautam colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi !
Ne completam echipa Cora Alexandriei cu lucratori comerciali, specialisti produse proasepete si lucrator tehnic intretinere.


CERINTE

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Alexandriei, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0758.030.736
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!