Pedagog social

SOS Satele Copiilor Romania

22-04-2008 | EXPIRA LA 22-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- initiaza, organizeaza si raspunde de activitatile organizate in timpul liber al copiilor.
- sprijina familia SOS in procesul educational, avand ca scop formarea TIA.
- participa la intocmirea si implementarea: obiectivelor pedagogice ale Satului, a planului de vacanta si a planului de activitati pedagogice
- participa la procesul PIP prin:intocmirea fisei de observatie a copilului, participarea la sedinta PIP cand este nevoie, si la punerea in practica a masurilor stabilite in PIP.
- realizeaza activitati directe cu copiii subordonate scopului TIA si obiectivelor PIP: cluburi, excursii, activitati culturale, competitii sportive activitati in folosul comunitatii, pregatire pentru comunitatea de tineri,
- desfasoara activitati impreuna cu voluntarii si monitorizeaza activitatea acestora .


CERINTE

- studii in domeniul pedagogie si psihologie sportiva
- experienta in lucrul cu copiii
- abilitati de consiliere, educatie si formare in lucrul cu tinerii;
- abilitati practice de viata;
- maturitate emotionala;
- lucrul in echipa;
- cunostinte de lb engleza;
- cunostinte de PC.


BENEFICII OFERITE

Organizatia ofera posibilitatea de a lucra pentru o idee generoasa pusa in slujba copiilor in dificultate, compensata de un salariu adecvat functiei si profilului caritabil al organizatiei, de o mare stabilitate a locului de munca, precum si de formarea profesionala continua.

Numai candidatii selectionati vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie copiilor care din diferite motive nu pot fi ingrijiti de proprii parinti, ii ajuta sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. In Satul SOS (o comunitate formata din 12-15 case) fiecare familie SOS locuieste intr-o casa proprie. O familie SOS este formata din mama SOS si 6-7 copii (baieti si fete de varste diferite) care cresc impreuna ca frati si surori.

SOS Satele Copiilor Romania este singurul serviciu de protectie a copilului din Romania ce asigura continuitate in ingrijirea copiilor pana cand acestia devin tineri independenti si autonomi, adica sunt stabili emotional, au abilitati sociale si aptitudini de viata, o profesie, un loc de munca si un venit constant care ii ajuta in obtinerea unui spatiu propriu de locuit.